

DR. B.K.B. COLLEGE, PURANIGUDAM

Nagaon, Assam: 782141

A Brief Report on the Inter College Story, Poem and Article Writing Completion:

The IQAC of Dr. B.K.B. College, Puranigudam has organized an inter-college Story, Poem and Article Writing Competition in the month of May, 2020 in association with Students' Union of the College. During the complete lockdown due to spread of Covid-19 virus, the Office of IQAC in association with Students Union have organized this competition to engage the students in academic activities and to inspire the students it was announced that the writings of the winners will be published in the upcoming Issue of the College Magazine "Karkhan". The students from different parts of Assam including the students of the college have participated in this competition and submitted their write-ups. The List of the Participants and Winners in the competition are as follows:

Sl. No	Name of the Student	Institute Name	Name of the Winner	Category of Competition
1	Mousumi Ozha	Goalpara College, Goalpara	1 st Prize: Tridip Borah	_
2	Ponkhi Moni Saikia	ADP College, Nagaon	2 nd Prize: Tanashree Borah	
3	Karishma Borah	THB College, Jamugurihat	3 rd Prize: Ponkhi Moni Saikia	
4	Parbin Sultana	Dakhin Kamrup Girls College		Story Writing
5	Rimjhim Devi	LOKD College, Dhekiajuli		Competition
6	Sajina Yeasbin	Dr. B.K.B. College, Puranigudam		
7	Samiran Bordoloi	Nowgong College, Nagaon		
8	Tanashree Borah	Darrang College, Tezpur		
9	Tridip Borah	Nowgong College, Nagaon		
10	Pankaj Rajbonkhi	ADP College, Nagaon		
11	Bithika Das	Barnagar College, Sorbhog	1 st Prize: Bithika Das	
12	Doly Karmakar	Khagarijan College, Nagaon	2 nd Prize: Seema Bezbaruah	
13	Seema Bezbaruah	LCB College, Guwahati	3 rd Prize: Arpana Kalita	Article Writing Competition
14	Nirutpal Nath	Morigaon College		•
15	Arpana Kalita	Bikali College, Goalpara		
16	Abhinanda Das	Bikali College, Goalpara		
17	Tridip Borah	Nowgong College, Nagaon		

18	Ramjan Ali	Dr. B.K.B. College,	1 st Prize: Tridip	
		Puranigudam	Borah	
19	Mamani Paul	Abhyapuri College,	2 nd Prize:	
		Bongaingaon	Mrinmoy Jyoti	
			Borah	
20	Nikita Chakrabarty	Abhyapuri College,	2 nd Prize: Nikita	
		Bongaingaon	Chakrabarty	
21	Rahul Saha	Rangapara College	3 rd Prize: Bithika	
			Das	
22	Jintu Moni Nath	Tezpur College		
23	Mrinmoy Jyoti Borah	Kaliabor College		
24	Madhusmrita Thakuria	Abhyapuri College,		
		Bongaingaon		
25	Pratokshya	Kampur College, Nagaon		
	Bhatacharjya			
26	Himashree Kalita	Dispur College, Guwahati		Poem Writing
27	Zeenat Afrin	Hindique Girls' College,		Competition
		Guwahati		Competition
28	Bithika Das	Barnagar College, Sorbhog		
29	Nayani Saikia	Pandit Deendayal Upadhyaya		
		Adarsha Mahavidyalaya,		
		Bongaingaon		
30	Pahi Sarma	Jagirod College		
31	Jabamoni Borah	Dr. B.K.B. College,		
		Puranigudam		
32	Pallabi Baishya	Dispur College, Guwahati		
33	Surajit Sarma	Sonapur College		
34	Ponkhi Moni Saikia	ADP College, Nagaon		
35	Rashmi Bezbaruah	THB College, Jamugurihat		
36	Rimjhim Devi	LOKD College, Dhekiajuli		
37	Parbin Sultana	Dakhin Kamrup Girls		
		College		
38	Tridip Borah	Nowgong College, Nagaon		



Scharali

(Dr. Abinash Bharali) Coordinator, IQAC Dr. B.K.B. College, Puranigudam

IQAC Coordinator Dr.B.K.B.College Puranigudam, Nagaon :: Assam

Leaflet of the Competition:



<mark>ର, ପ୍ରାଣ୍ଡ୍ର ଓଡ଼ିଆ । ଏକ ଧା ଅଧ୍ୟାପ୍ର ଧୀଅ</mark>ପ ୬ ହଥିବା ।



ରାଧି ଧ୍ୟ ସଦତା ଓରାଣ ଓରାଣର

গুৱাহাটী বিশ্ববিদ্যালয়ৰ অন্তৰ্গত সমূহ মহাবিদ্যালয়ৰ মাজত আন্তঃমহাবিদ্যালয় ভিত্তিত অনলাইনত প্ৰবন্ধ প্ৰতিযোগিতা কবিতা প্ৰতিযোগিতা আৰু গল্প প্ৰতিযোগিতাৰ আয়োজন কৰা হৈছে।

প্ৰতিযোগিতাৰ নিয়মাৱলী: প্ৰত্যেকেই নিজৰ লিখনি সমূহ প্ৰেৰণ কৰোতে লিখনিৰ লগতে নিজৰ নাম,, মহাবিদ্যালয়ৰ নাম আৰু কোন ষান্মাষিক উল্লেখ কৰি দিব আৰু লিখনি সমূহ নিজ হাতৰ আখৰ হ'ব লাগিব লগতে প্ৰতিযোগিসকলে নিজৰ পৰিচয় পত্ৰ আৰু একপি পাচপৰ্ট ফটো পঠাই দিব

প্ৰবন্ধৰ বিষয় প্ৰত্যাদ্য অৰ্থনীতিৰ বুনিয়াদ্য প্ৰথনীতিৰ বুনিয়াদ্য পুননিমাণেই ক'ৰোণা আক্ৰান্ত অসমৰ অৰ্থনীতিৰ পুনৰুদ্ধাৰৰ উপায়)
প্ৰবন্ধটি ১০০০ শব্দৰ ভিতৰত হ'ব লাগিব আৰু একোটা PDF বনাই নিজৰ প্ৰবন্ধ লিখনিসমূহ তলত উল্লেখ কৰা WhatsApp নম্বৰটিত আমালৈ প্ৰেৰণ কৰিব ——6001159875

গল্পৰ বিষয়:(কৰো'ণা মহামাৰী আৰু
অপৰিকল্পিত তলাবন্ধত সাধাৰণ
নাগৰিকৰ জীৱন)
লিখনিসমূহ ১০০০ শব্দৰ ভিতৰত
হ'ব লাগিব গল্পসমূহ একোটা
PDF বনাই তলত উল্লেখ কৰা
আমাৰ Whatsapp নম্বৰ লৈ প্ৰেৰণ কৰিব --7035447099

কবিতাৰ বিষয়:(পদযাত্ৰী শ্ৰমিকৰ কৰুণ গাৰ্থা |
কবিতাটি ১০০ শব্দৰ ভিতৰত
হ'ব লাগিব । নিজৰ কবিতা
লিখনি Document কৰি
তলত উল্লেখ কৰা WhatsApp
নম্বৰটিত আমালৈ প্ৰেৰণ
কৰিব--7086969198

(লিখনিসমূহ প্ৰেৰণ কৰাৰ অন্তিম দিন:- ১০ জুন ২০২০ বিজয়ী প্ৰতিযোগিসকলৰ বাবে ১ম , ২য় আৰু ৩য় তিনিটা স্থান ৰখা হ'ব ,, পৰৱৰ্তী সময়ত আমাৰ মহাবিদ্যালয়ৰ তৰফৰ পৰা তেওঁলোকক আকৰ্ষণীয় পুৰস্কাৰেৰে সন্মানিত কৰা হ'ব লগতে শ্ৰেষ্ঠ লিখনিসমূহ আমাৰ মহাবিদ্যালয়ৰ (২০১৯-২০) বৰ্ষৰ আলোচনীত প্ৰকাশ কৰি দিয়া হ'ব।)

ড° বিৰিঞ্চি কুমাৰ বৰুৱা মহাবিদ্যালয় ছাত্ৰ একতা সভা DR. BIRINCHI KUMAR BAROOAH COLLEGE STUDENTS' UNION



(২০১৯-২০ বর্ষ) প্ৰণিগুদাম ঃ নগাঁও ঃ অসম পিন - ৭৮২১৪১

সভাপতি ঃ ৰিতৃল আমিন চৌধুৰী

উপ-সভাপতি ঃ পান্না খাউণ্ড

সাধাৰণ সম্পাদক : **छिमानम व**र्वा

प्रदेशांकी प्राथावय प्रच्लापक : ওলজাৰ হুছেইন

भारकृष्टिक अच्लामक : সিদ্ধার্থ সিংহ

সহকাৰী সাংস্কৃতিক সম্পাদক : পংকজ বৰা

क्रीड़ा সম্পাদক : মানসজ্যোতি ৰাজখোৱা

সহकाबी क्रीज़ा সম्পाদिका : গীতাঞ্জলী তেৰাংপী

व्यात्नांठनी मन्शानिका : প্রিয়াংকী বৰুৱা

ছাত্রী জিৰণি কোঠা সম্পাদিকা ঃ হিমাদ্রী শইকীয়া

वााग्राभागांव मन्नामक : হিমাংশু শর্মা

সমাজসেৱক সম্পাদিকা ঃ প্রমিলা পাল

ছাত্ৰ জিৰণি কোঠা সম্পাদক ঃ আবু চাফিন

ठक मन्शामिका ३ দীপ্তি নায়ক

ড° বিৰিঞ্চি কুমাৰ বৰুৱা মহাবিদ্যালয়ৰ উদ্যোগত আৰু ছাত্ৰ একতা সভাৰ সহযোগত আন্ত: মহাবিদ্যালয় ভিত্তিত অনলাইন কবিতা , গল্প আৰু প্ৰবন্ধ প্ৰতিযোগিতাৰ ফলাফল সমূহ :-

কবিতা প্রতিযোগিতা :-

প্ৰথম - ত্ৰিদিপ বৰা (নগাঁও মহাবিদ্যালয়)

দ্বিতীয় - ১) মৃণ্ময় জ্যোতি বৰা দ্বিতীয় - তনশ্ৰী বৰা (কলিয়াবৰ মহাবিদ্যালয়) ২) নিকিতা চক্ৰৱৰ্তী

(অভয়াপুৰী মহাবিদ্যালয়) তৃতীয় - বীথিকা দাস

(বৰনগৰ মহাবিদ্যালয়)

প্রবন্ধ প্রতিযোগিতা :-

প্রথম - বীথিকা দাস (বৰনগৰ মহাবিদ্যালয়)

দ্বিতীয় - সীমা বেজবৰুৱা (ললিত চন্দ্ৰ ভৰাঁলী মহাবিদ্যালয়)

তৃতীয় - অর্পনা কলিতা (বিকালী মহাবিদ্যালয়) গল্প প্রতিযোগিতা :-

প্ৰথম - ত্ৰিদিপ বৰা (নগাঁও মহাবিদ্যালয়)

(দৰং মহাবিদ্যালয়)

তৃতীয় - পংখীমনি শইকীয়া (আনন্দৰাম ঢেকিয়াল ফুকন মহাবিদ্যালয়)

ধন্যবাদেৰে ড° বিৰিঞ্চি কুমাৰ বৰুৱা মহাবিদ্যালয় ছাত্ৰ একতা সভা (২০১৯-২০বৰ্ষ)